Új

Fekete ObszidiánTitán Hematit+Lávakő Felszabadulás/Védelem/Stabilitás Rózsafüzér szett Hematit keresztekkel. t

12 500 Ft
db
 

Ásványok mérete: 8 mm. 

Rózsafüzér teljes hossza:41 cm

Rózsafüzér körmérete : 80 cm. 

A karkötő méretét a mérettáblázatból lehet kiválasztani.

Fekete Obszidián:Megújulás köve!Igen fontos kő,ha éppen életútváltás előtt állsz.Segít döntésed,óriási változást hozhat az életedben.Elnyeli az aurából a negatív energiákat,erős védelmet nyújt.Felfedi a rendellenességek okát,segít megemészteni amit nehéz elfogadni.Elvágja a régi szerelem kötelékeit,s újra feltölti a szívet energiával.Minden szinten serkenti a fejlődést,új távlatok megnyitására ösztökél.Eloszlatja az érzelmi blokkokat és az ősi traumákat.Elnyeli és mélyen tisztítja az érzelmeket.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Lávakő: Méregtelenítő kő! Salaktalanítja,megtisztítja a szervezetet.Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt frissítő és nyugtató hatású.Lelkünkbe világosságot hoz.Pozitívan hat az önbecsülésre és a szeretet képességére is.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!