Védelem/Értékrend/Hangulatjavítás Matt Achát+Ónix+Larvikit Autós Rózsafüzér.

Bruttó ár: 7 900 Ft
db = -
 

Ásványok mérete: 8 mm.

A Hematit kereszt mérete: 3 cm hosszú.

Rózsafüzér teljes hossza:31 cm

A füzért dísztasakban ,az Ásványok leírásával szállítjuk.

Larvikit: Értékrend köve! Átvilágítja az értékrendet,segítségével átláthatod a gondolataid és érzelmeid fontossági sorrendjét.Megnyugtat és rendszerez.Aktiválja az öngyógyító erőidet és gyógyító rezgése stabilizálja az aurát.Fejleszti az intuitív képességeket.Erőt és védelmet biztosít.Rendkívül jól salaktalanít,megnyugtatja az idegeket és csökkenti a vérnyomást.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Achát: Aura tisztító kő.Kiegyensúlyozza a két agyféltekét és tisztítja az érzelmeket. Felerősíti a belső bölcsességünket és lecsendesíti az elmét.Gyógyít és biztonságérzetet teremt.Az elfogadást tanítja velünk minden szinten.Feloldja bennünk a szorongást és a stresszt ezáltal nyugodt és tiszta gondolatokkal ajándékoz meg minket.

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősíti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Lávakő: Méregtelenítő kő! Salaktalanítja,megtisztítja a szervezetet.Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt frissítő és nyugtató hatású.Lelkünkbe világosságot hoz.Pozitívan hat az önbecsülésre és a szeretet képességére is.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!