Nyugalom/Stabilitás Anya-Lánya karkötő szett Zöld Kvatcit+Roppantott Hegyikristály+Ezüst Hematit Ásványokból.

Bruttó ár: 7 990 Ft
db = -
 

Méret választás: A mérettáblázatból lehet kiválasztani az Anya és lánya pontos, szinte már szoros csukló méretet.

Az Ásványok mérete: 8 mm.

A szettet az Ásványok gyógyhatásainak leírásával és AJÁNDÉK logós dísztasakban szállítjuk.

Gyógyhatások:

Zöld Kvarcit: Tévesen, Kínai Amazonit néven  ismert. Gyógyítja és megnyitja a szív és a torokcsakrát. Utat enged a megérzéseknek és támogatja a szeretetteljes kommunikációz.Lazító és oldó hatást fejt ki,erős menstruációs görcsök esetén.Általános nyugtató hatása miatt jót tesz a túlfeszített idegekre.Lelkierőt és békét sugároz magából.Pozitív hatással van a torokra,pajzsmirigyre.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Egységár: 3995 ft/db.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!