Ametiszt+Lepidolit+Rózsakvarc Spirituális Bölcsesség szíves karkötő.

4 500 Ft
db = -
 

Ametiszt: Tisztító és védelmező kő! Erős tisztító és gyógyító képességei vannak fokozza a spirituális tudatot.Működésbe hozza a megérzést,és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Átalakítja a hozzánk beérkező negatív energiákat így tisztítja az aurát.Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének.Serkenti az anyagcserét és a hormonképződést.Elűzi a haragot,a dühöt, a félelmet és az aggódást.Régen amulettként hordták,úgy tartották róla,hogy megvéd a részegségtől.

Lepidolit: Békével és bölcsességgel lát el.Oldja a belső korlátokat,felelősségre és önállóságra tanít a saját életünkkel szemben.Megtanít fókuszálni egy adott feladatra,melyhez hitet és erőt is biztosít.Felszabadít a lelki megterhelésektől a stressztől és a depressziótól,amit a külvilágnak való állandó megfelelés miatt érzünk.Nyugtató kő amely enyhít minden feszültség miatt keletkezett testi és lelki tünetet bennünk.Tompítja az ísiászt az idegzsébát és az ízületi problémákat,méregteleníti a bőrt és a kötőszöveteket.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!