Stabilitás/Gyógyulás/Magabiztosság Titán Hematit+Angyal Aura Kvarc+Szodalit Bokalánc.

Bruttó ár: 5 500 Ft
db = -
 

A boka pontos szinte már szoros méretét a mérettáblázatból kell kiválasztani.

Ásványok mérete: 6 mm.

A bokaláncot logós dísztasakban az Ásványok leírásával szállítjuk.

Gyógyhatások:

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Szodalit: Igazság köve! Rávilágít a saját igazságaidra és segít a saját környezetedet feltérképezni.Elősegíti,hogy felvállald önmagad és a cselekedeteidet,megszünteti a fölösleges bűntudatot és önmarcangolást.Egyesíti a logikát a megérzéssel.Lehetővé teszi,hogy hűek maradjunk önmagunkhoz,és kiálljunk a meggyőződéseinkért.Segíti a merev gondolkodási minták elengedését,hogy ezzel adjunk helyet az újfajta meglátásoknak.Érzelmi egyensúlyt biztosít,átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget.Növeli az önbecsülést és önbizalmat,megkönnyíti önmagunk elfogadását.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!