Stabilitás/Érzelmi kommunikáció/Gyógyulás Ezüst Hematit+Kalcedon+Hegyikristály rúdas Bokalánc.

Bruttó ár: 5 500 Ft
db = -
 

A boka pontos szinte már szoros méretét a mérettáblázatból kell kiválasztani.

Ásványok mérete: 6 mm.

A bokaláncot logós dísztasakban az Ásványok leírásával szállítjuk.

Gyógyhatások:

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Kalcedon: Szónokok köve! Kitűnően javítja a kommunikációs képességeket,belső nyugalmat és magabiztosságot kölcsönöz.Finom energiájával megteremti az elme békéjét.Amikor kihívásokkal állunk szemben,békét és magabiztosságot kölcsönöz.Megnyitja a magasabb rendű energiák megtapasztalásához vezető utat.Feloldja a bennünk lévő haragot,bánatot és bosszúságot.Segít elfogadni ha elképzeléseidhez képest más,új helyzettel állsz szemben.Javítja a megfigyelőképességünket és elősegíti a megkönnyebbülés érzését.Megszünteti a váll és a nyakproblémákat,orvosolja a torok és a nyirok rendellenességeit.Pozitívan hat a pajzsmirigyre és az anyagcserére,ezáltal a cukorbetegek számára is ajánlott.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!