Akciós termékek

Barna Holdkő+Arany Hematit+Rodokrozit SZERELEM bevonzó zsinóros karkötő.

1 990 Ft
db
 

Rodokrozit: Önszeretet köve! Serkenti a tiszta szívből jövő kapcsolatok legintenzívebb, legmélyebb megélését.Segítségével minden szeretet és szerelem kapcsolatunk nagyobb beteljesedéshez jut.Élénké,vidámmá és dinamikussá tesz .Megnyitja a szívcsakrát,szeretetre és elfogadásra ösztönöz.Képessé teszi használóját,hogy megbocsásson önmagának és másoknak is.Olyankor,mikor legszívesebben lepecsételnénk a szívünket,hogy ne érezzünk többé fájdalmat,a rodokrozit segít,hogy megtartsuk szívünkben a szeretetet és a hitet.Rávilágít,hogy ne egy bizonyos emberhez ragaszkodjunk a boldogságunk reményében,hanem önmagunkat szeressük és tegyük boldoggá.Jótékonyan hat a szívre,gyomorra,és a vérre.Serkenti a vérkeringést és a nemi szervek működését is.

Barna holdkő: Nőiesség köve! Erőteljes női energiája van.Tudatossá teszi a tudatalattit,fokozza a megérzést és az empátiát.Segít megérteni az álmok üzenetét,különösen telihold idején.Megnyugtat,kiegyensúlyoz,fejleszti az érzelmi intelligenciát és a bölcsességet. Harmonikus energiája segítségedre van,hogy úrrá légy a hangulatingadozásokon,túlérzékenységen,depresszión.Teliholdkor mindenképpen tedd ki az ablakba feltölteni a kristályt úgy,hogy a telihold fénye érje.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!