Önbizalom/Erő/Nyugalom/Stabilitás Rózsafüzér szett.

Bruttó ár: 16 990 Ft
db = -
 

A nyaklánc körmérete: 70 cm.

Ásványok méret: 8 mm.

Minden alkatrész Ásványból készült a szett antiallergén.

A szett Tartalma a képen látható nyaklánc és karkötő.

A karkötőhöz PONTOS szinte már szoros csuklóméretet a mérettáblázatban kell kiválasztani.

A szettet díszcsomagolásban az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk. 

Gyógyhatások:

Lávakő: Méregtelenítő kő! Salaktalanítja,megtisztítja a szervezetet.Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt frissítő és nyugtató hatású.Lelkünkbe világosságot hoz.Pozitívan hat az önbecsülésre és a szeretet képességére is.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősíti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.elmező hatással bír.

Lápisz lazuli: Önkifejezés köve! Egyensúlyba hozza a torokcsakrát,megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását.Felfedi a belső igazságot,növeli az öntudatot,valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és akadályok nélküli önkifejezést.Őszinteséget,hitet és higgadtságot hoz.Oldja a stresszt és a depressziót.Erős nyugtató hatása biztonságérzetet ad.Kiváló segítséget nyújt,az érzelmi kötődés és mentális szenvedés feloldásában.Oldja a mártírságot,és erős védelmező hatással bír.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!