Új

Bronzit+Tigrisszem+Lávakő Védelmező/Belső erő/Önbizalom Autós Rózsafüzér.

6 800 Ft
db
 

Ásványok mérete:8 mm.

A füzér teljes hossza:31 cm.

Kereszt mérete:3 cm hosszú.

A terméket díszdobozban szállítjuk, az ásványok gyógyhatásainak leírásával.

Bronzit:Belső erő köve.Nyugalommal áraszt el, csillapítja az indulatokat és a heves érzelmeket.Eloszlatja a bennünk lévő ítélkezést.Nagyon erős földelő és védelmező ásvány,átkok ellen is hatásos.Szembesít a félelmeinkkel és fájdalmainkkal,melyek az önmagunkban valócsalódásból adódnak,ezáltal a bennünk lévő önutálat és szeretetlenség átfordítja és feloldja.Belső békére ösztönöz,feltölti a szakrális csakrát,ezáltal a félelemből-boldogság, a fájdalomból-öröm válhat.Mindenféle fájdalmat csillapít,gyulladáscsökkentő hatása van és oldja a görcsöket.

Tigrisszem: Védelmező kő! Lelkiekben támogat,megerősít döntési képességünkben,tetterőt és bátorságot kölcsönöz.Megvéd a negatív energia ellen.Mérsékeli a depressziót,felderíti a hangulatot.Függőségeink esetén támogat és erőt ad,hogy tudjunk változni.Segít felvállalni önmagad és feloldani az önbizalommal kapcsolatos blokkokat.Összeköti a két agyféltekét ezáltal kiegyensúlyozza a női és férfi energiát a testben.

Lávakő: Méregtelenítő kő! Salaktalanítja,megtisztítja a szervezetet.Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt frissítő és nyugtató hatású.Lelkünkbe világosságot hoz.Pozitívan hat az önbecsülésre és a szeretet képességére is.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!