Önbizalom/Szerencse Anya-Lánya karkötő szett Macskaszem+Fazettált Ónix+Eperkvarc Ásványokból.

Bruttó ár: 8 490 Ft
db = -
 

Méret választás: A mérettáblázatból lehet kiválasztani az Anya és lánya pontos, szinte már szoros csukló méretet.

Az Ásványok mérete: 8 mm.

A szettet az Ásványok gyógyhatásainak leírásával és AJÁNDÉK logós dísztasakban szállítjuk.

Gyógyhatások:

Eperkvarc: A Szeretetteli megoldások köve! Boldogtalanságunkban irányt és megoldást ad. Örömöt és boldogságot kölcsönöz. Megtanít mindkét, hogy ne másokra támaszkodjunk ezekért a pozitív érzésekért.Segít a szívcsakra energia szintjét növelni.Felodja a szorongást és a kétely. Növeli a szeretet érzését bennünk ezáltal a szeretet adásának vágyát is. Gyógyítja a szívet, szabályozza a vérkeringést és immunrendszer erősítő hatással is bír.

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősìti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Macskaszem: Önbizalmat,boldogságot és szerencsét biztosít.Támogatja bennünk lévő pozitív energiák felszabadulását,erősíti az önmagunkba vetett hitünket.Földelő kő amely védelmet nyújt és eloszlatja a negatív energiákat az auránkból.Méregtelenítő hatással van a szervezetünkre,jótékonyan hat a szívre az agyra és a légutakra.

Egységár: 4295 ft/db.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!