Szeretet/Szerelem/Gyógyulás Eperkvarc+Rózsakvarc+Roppantott Hegyikristály rose gold Anya-Lánya szett.

Bruttó ár: 8 990 Ft
egységár: 4 495 Ft/db
db = -
 

A pontos,szinte már szoros csukló méretet a termék alatti mérettáblázatból kell kiválasztani.

Ásványok mérete: 10 mm. A karkötő: Dupla erős gumira fűzött.

A terméket ajándék logós dísztasakban az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk.

Gyógyhatások:

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Eperkvarc: A Szeretetteli megoldások köve! Boldogtalanságunkban irányt és megoldást ad. Örömöt és boldogságot kölcsönöz. Megtanít mindkét, hogy ne másokra támaszkodjunk ezekért a pozitív érzésekért.Segít a szívcsakra energia szintjét növelni.Felodja a szorongást és a kétely. Növeli a szeretet érzését bennünk ezáltal a szeretet adásának vágyát is. Gyógyítja a szívet, szabályozza a vérkeringést és immunrendszer erősítő hatással is bír.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!