Nyugalom/Gyógyulás/Stresszoldás Angyal Aura Kvarc+Roppantott Hegyikristály+Kék Achát Anya-Lánya karkötő szett.

Bruttó ár: 8 490 Ft
egységár: 4 245 Ft/db
db = -
 

Méret választás: A mérettáblázatból lehet kiválasztani a anya és a lánya pontos szinte már szoros csuklóméretet is.

Ásványok mérete: 8 mm

A szettet az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk, logós dísztasakban.

Gyógyhatások:

Achát: Aura tisztító kő.Kiegyensúlyozza a két agyféltekét és tisztítja az érzelmeket. Felerősíti a belső bölcsességünket és lecsendesíti az elmét.Gyógyít és biztonságérzetet teremt.Az elfogadást tanítja velünk minden szinten.Feloldja bennünk a szorongást és a stresszt ezáltal nyugodt és tiszta gondolatokkal ajándékoz meg minket.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!