Harmónia/Szeretet/Gyógyulás Anya-Lánya karkötő szett Aura Kvarc+Rózsakvarc+Kagylóhéj Ásványokból.

Bruttó ár: 8 490 Ft
db = -
 

Méret választás: A mérettáblázatból lehet kiválasztani az Anya és lánya pontos, szinte már szoros csukló méretet. 

Az Ásványok mérete: 8 mm. 

A szettet az Ásványok gyógyhatásainak leírásával és AJÁNDÉK logós dísztasakban szállítjuk. 

Gyógyhatások:

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Kagylóhéj: Harmónia köve! Békét és harmóniát kölcsönöz a testnek és a léleknek egyaránt.Magában hordozza a 4 elemet(föld,víz,levegő,tűz),ezáltal teljes egyensúlyt teremt bennünk.Jótékonyan hat a csontokra, fogra,nyálkahártyára és a nyirokrendszerre.

Egységár: 4245 ft/db.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!