Belső Erő/Feltétel nélküli szeretet/Védelem Anya-Lánya karkötő szett Aura Ametiszt+Rózsakvarc+Roppantott Hegyikristály Á

Bruttó ár: 8 490 Ft
db = -
 

Méret választás: A mérettáblázatból lehet kiválasztani a anya és a lánya pontos szinte már szoros csuklóméretet is.

Ásványok mérete: 8 mm

A szettet az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk, logós dísztasakban. 

Gyógyhatások:

Ametiszt: Tisztító és védelmező kő! Erős tisztító és gyógyító képességei vannak fokozza a spirituális tudatot.Működésbe hozza a megérzést,és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Átalakítja a hozzánk beérkező negatív energiákat így tisztítja az aurát.Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének.Serkenti az anyagcserét és a hormonképződést.Elűzi a haragot,a dühöt, a félelmet és az aggódást.Régen amulettként hordták,úgy tartották róla,hogy megvéd a részegségtől.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Egységár: 4245 ft/db.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!