Nyugalom/Szeretet/Gyógyulás/Életöröm Kalcit+Angyal Aura Kvarc+Csillag Hegyikristály+Jáde buddhás karkötő.

Bruttó ár: 5 800 Ft
db = -
 

A pontos,szinte már szoros csukló méretet a termék alatti mérettáblázatból kell kiválasztani.

Ásványok mérete: 8 mm A karkötő: Dupla erős gumira fűzött.

A terméket ajándék logós dísztasakban az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk.

Gyógyhatások:

Angyal Aura Kvarc: Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Jáde: Nyugalom köve! A tisztaság,nyugalom és a lelki béke bölcsességét jelképezi.Egyensúlyt teremt az aktivitás és a nyugalom között.Nyugtat és kiterjeszti az érzéseket.Jó a szívcsakrára,növeli és táplálja a szeretetet,védelmet nyújt,távol tartja az ártalmakat,az életünkbe vonzza a szerencsét.Stabilizálja az egyéniséget,létrehozza a test és az ész egységét.Feléleszti bennünk a rejtett tudást.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek. Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket. Fejleszti az empátiát, a segítőkészséget és a türelmet. Megláttatja veled az élet szépségét. Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert, kiegyensúlyozza a vérnyomást. Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Kalcit: Önbizalom köve.Erőt és önbizalmat kölcsönöz.Erősíti az immunrendszert és a lelket egyaránt.Fokozza az életörömöt,növeli a biztonságérzetet és oldja a bennünk lévő ellenállást.A Kalcitnak a rendkívüli energiája ösztönzi az akaratot,támogatást és erőt biztosít.Rendkívül jól hat a bőrre,elősegíti a kalcium beépülését a csontokba.Támogatja a kreativitást a szexuális erőt és gyógyítja az epehólyagot.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!