Új

Öngyógyítás/Életerő/Médiumi képességek K2 Jáspis+Angyal Aura+Kagylóhéj karkötő.

4 900 Ft
db = -
 

A K2 Jáspis mérete 8 mm. Angyal Aura Kvarc és a Kagylóhéj mérete: 6 mm. 

Köztesek anyaga: Nikkelmentes öntvény. 

K2 Jáspis. Médiumok köve! A K2 Jáspist a világ 2 legmagasabb hegyénél, Afganisztánban bányásszák, mely után a nevét kapta. A médiumok kövének is nevezik kettős gyógyhatása miatt, mely hordozza a föld és az ég energiáit. Nyugalmat áraszt, oldja a pszichés blokkokat. Segíti a gyarapodást a a lét minden szintjén. Erősíti az immunrendszert és fokozza a szervezet öngyógyító képességeit. Erős életerőt kölcsönöz,bátorságot és dinamizmust. Jótékonyan hat a szemre, torokra, pajzsmirigyre az ízületeket és a porcokra is.

Kagylóhéj: Harmónia köve! Békét és harmóniát kölcsönöz a testnek és a léleknek egyaránt.Magában hordozza a 4 elemet(föld,víz,levegő,tűz),ezáltal teljes egyensúlyt teremt bennünk.Jótékonyan hat a csontokra, fogra,nyálkahártyára és a nyirokrendszerre.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!