Ónix+Hegyikristály+Labradorit Döntésthozó karkötő.

3 200 Ft
db = -
 

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősíti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Labadorit: Megvilágosodás köve!Fejleszti az intuitív képességeket,az elmélkedés és az igazság köve.Megérteti veled,hogy az életed irányítója te vagy,mindaz ami körülvesz,azt Te teremtetted.Fokozza a lelkesedést,a kreativitást ezáltal felszabadítja a bennünk rejlő teremtőerőt.Aktivizálja az öngyógyító képességeket,eloszlatja a félelmeket.Hatással van a szívre ,eloszlatja az érzelmi blokádokat.Tisztítja a harmadikszem csakrát,fejleszti a tisztánlátást,rávilágít az igazságra egy-egy élethelyzetben,amit eddig esetleg zavarosan láttunk.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!