Akciós termékek

Akvamarin+Jáde+Roppantott Hegyikristály+Amazonit Szeretetteli érzelmi kommunikáció karkötő.

4 600 Ft
db
 

Jáde: Nyugalom köve! A tisztaság,nyugalom és a lelki béke bölcsességét jelképezi.Egyensúlyt teremt az aktivitás és a nyugalom között.Nyugtat és kiterjeszti az érzéseket.Jó a szívcsakrára,növeli és táplálja a szeretetet,védelmet nyújt,távol tartja az ártalmakat,az életünkbe vonzza a szerencsét.Stabilizálja az egyéniséget,létrehozza a test és az ész egységét.Feléleszti bennünk a rejtett tudást.

Akvamarin: A torok és a szívcsakra köve! Oldja a kommunikációt megnehezítő blokkokat és fejleszti az önkifejezést.Növeli a pszichikus védelmet,békét hoz,bátorságot ad,enyhíti az érzelmi problémákat.Nyugtató hatása révén csökkenti a stresszt és lecsillapítja az elmét.A kapcsolatainkban segít felszínre hozni a régi eltemetett,megoldatlan érzéseinket,melyeket segít elfogadni és elengedni.Támogatja a tiszta szívből jövő kommunikációt.Hatással van az anyagcserére a gyomor és pajzsmirigy működésére.Enyhíti a lép és a máj problémáit.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Amazonit: Gyógyítja és megnyitja a szív és a torokcsakrát.Utat enged a megérzéseknek és támogatja a szeretetteljes kommunikációz.Lazító és oldó hatást fejt ki,erős menstruációs görcsök esetén.Általános nyugtató hatása miatt jót tesz a túlfeszített idegekre.Lelkierőt és békét sugároz magából.Pozitív hatással van a torokra,pajzsmirigyre.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!