Labradorit+Fazettált Ametiszt+Roppantott Hegykristály Harmdik szem csakra aktiváló karkötő.

3 800 Ft
db = -
 

Labadorit: Megvilágosodás köve!Fejleszti az intuitív képességeket,az elmélkedés és az igazság köve.Megérteti veled,hogy az életed irányítója te vagy,mindaz ami körülvesz,azt Te teremtetted.Fokozza a lelkesedést,a kreativitást ezáltal felszabadítja a bennünk rejlő teremtőerőt.Aktivizálja az öngyógyító képességeket,eloszlatja a félelmeket.Hatással van a szívre ,eloszlatja az érzelmi blokádokat.Tisztítja a harmadikszem csakrát,fejleszti a tisztánlátást,rávilágít az igazságra egy-egy élethelyzetben,amit eddig esetleg zavarosan láttunk.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Ametiszt: Tisztító és védelmező kő! Erős tisztító és gyógyító képességei vannak fokozza a spirituális tudatot.Működésbe hozza a megérzést,és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Átalakítja a hozzánk beérkező negatív energiákat így tisztítja az aurát.Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének.Serkenti az anyagcserét és a hormonképződést.Elűzi a haragot,a dühöt, a félelmet és az aggódást.Régen amulettként hordták,úgy tartották róla,hogy megvéd a részegségtől.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!