Akciós termékek

Szodalit+Amazonit+Angelit Bátorság/Belső erő/Szeretetteli kommunikáció/Pajzsmirigy angyalos karkötő.

4 400 Ft
db
 

Szodalit: Igazság köve! Rávilágít a saját igazságaidra és segít a saját környezetedet feltérképezni.Elősegíti,hogy felvállald önmagad és a cselekedeteidet,megszünteti a fölösleges bűntudatot és önmarcangolást.Egyesíti a logikát a megérzéssel.Lehetővé teszi,hogy hűek maradjunk önmagunkhoz,és kiálljunk a meggyőződéseinkért.Segíti a merev gondolkodási minták elengedését,hogy ezzel adjunk helyet az újfajta meglátásoknak.Érzelmi egyensúlyt biztosít,átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget.Növeli az önbecsülést és önbizalmat,megkönnyíti önmagunk elfogadását.

Amazonit: Gyógyítja és megnyitja a szív és a torokcsakrát. Utat enged a megérzéseknek és támogatja a szeretetteljes kommunikációz.Lazító és oldó hatást fejt ki,erős menstruációs görcsök esetén.Általános nyugtató hatása miatt jót tesz a túlfeszített idegekre.Lelkierőt és békét sugároz magából.Pozitív hatással van a torokra,pajzsmirigyre.

Angelit:A Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára is mert elmélyíti a ráhangolódást , erősíti a finom energiák érzékelését és az angyalokkal való kommunikációt.Belső békét és nyugalmat hoz.Erősíti a médiumi képességeket.A torokcsakrára ható kő,mely segít kifejeznünk békével és szeretettel az érzéseinket.Az Angelit teli van részvéttel ,szeretettel,kedvességgel,finomsággal és mély békével.Jó hatással van a torokra és a pajzsmirigyre.Végtelen nyugalommal és békével tölt el.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!