Füstkvarc+Barna Holdkő+Napkő karkötő Barna Holdkő és szívecske medállal.

5 990 Ft
db
 

Füstkvarc:Földelő kő!Védelmet nyújt,földel,erősíti a gyökér csakrát,oldja a stresszt és a félelmeket.Gyógyítja a kapcsolatunkat a családunkkal és segít megtalálni benne az igazi helyünket.Növeli a bennünk élő tetterőt, élni akarást,bátorságot ad a problémákkal való szembenézéshez.Felemeli a lelkünket és segít a tisztánlátást.Erős görcsoldó és fejfájás csillapító.Jótékonyan hat a szívre a lábakra az agyra és az idegszövetekre.

Barna holdkő: Nőiesség köve! Erőteljes női energiája van.Tudatossá teszi a tudatalattit,fokozza a megérzést és az empátiát.Segít megérteni az álmok üzenetét,különösen telihold idején.Megnyugtat,kiegyensúlyoz,fejleszti az érzelmi intelligenciát és a bölcsességet. Harmonikus energiája segítségedre van,hogy úrrá légy a hangulatingadozásokon,túlérzékenységen,depresszión.Teliholdkor mindenképpen tedd ki az ablakba feltölteni a kristályt úgy,hogy a telihold fénye érje.

Napkő: Életigenlés köve! Életvidámság,energia,feltöltődés és a növekedés köve.Segít abban,hogy lelkileg feltöltődj,energiát és pozitív szemléletet kölcsönöz.Védelmező hatással is bír,megelőzi a kiégés kialakulását,ösztönzi az élet szeretetét.Serkenti a szervezetünk gyógyító erejét,összpontosítja energiáidat oda,ahova a gyógyulásodhoz szükség van rá.Arra ösztönöz,hogy ne hagyjuk el magunkat,fényt és energiát biztosít,hogy igazi énünk boldogan kiragyogjon.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!