Probléma megoldás/Öröm/Biztonság Karkötő-kulcstartó box Virág Achát+Angyal Aura Kvarc+Rózsakvarc Ásványokból.

7 990 Ft
db = -
 

A szettet AJÁNDÉK díszdobozban az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk

Ásványok mérete: 10 mm. - 12 mm.

Gyógyhatások:

Virág Achát: Probléma megoldó kő.Segít megvalósítani az álmainkat, az első perctől a végkimenetelig. Lágy női energiája megteremti az egységet bennünk. Kiegyensúlyozza a két agyféltekét és tisztítja az érzelmeket. Felerősíti a belső bölcsességünket és lecsendesíti az elmét.Gyógyít és biztonságérzetet teremt.Az elfogadást tanítja velünk minden szinten.Feloldja bennünk a szorongást és a stresszt ezáltal nyugodt és tiszta gondolatokkal ajándékoz meg minket.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!