Önszeretetet/Elfogadás/Szeretet karkötő-kulcstartó BOX: Kunzit+Fazettált Rózsakvarc+Roppantott Hegyirkistály+Kagylóhéj Á

6 990 Ft
db = -
 

Box tartalma: A képen látható karkötő és kulcstartó, illetve ajándék logós díszdoboz, az Ásványok gyógyhatásának leírásával.

Ásványok mérete: 8 mm.

Karkötő mérete: A termék alatti mérettáblázatból lehet kiválasztani a pontos, szinte már szoros csukló méretet.

Kulcstartó teljes hossza: 8 cm.

Gyógyhatások:

Kunzit: A szívcsakra köve! A nyugalom,szeretet és az elfogadás köve.Megtanít a élet szeretetére,szeretetteljes gondolatok befogadására és elfogadására. Segít megbocsátani,gyógyítja a múltbeli traumákat,lelki sebeket.Teret nyit az intuíció befogadására ,fejleszti a toleranciát és a szereteten alapuló szolgálatkészséget.Jó hatással van a kedélyünkre.Erős gyógyító hatással bír a szívre,pajzsmirigyre,az isiászra és a fogakra illetve a csontokra.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.

Hegyikristály: Gyógyító kő! Minden kő "leggyógyítóbbika",fokozza az összes kristály hatását.A létezés minden szintjén kifejti erejét.Tisztít és erőt ad,harmonizálja az egész lényed testileg,lelkileg,szellemileg és mentálisan is.Fokozza az extraszensz képességeket,és ráhangol a spirituális céljainkra.Hatására csökken a stressz,a pánik és a depresszió.Nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.Bármilyen fájdalmat csillapít.

Kagylóhéj: Harmónia köve! Békét és harmóniát kölcsönöz a testnek és a léleknek egyaránt.Magában hordozza a 4 elemet(föld,víz,levegő,tűz),ezáltal teljes egyensúlyt teremt bennünk.Jótékonyan hat a csontokra, fogra,nyálkahártyára és a nyirokrendszerre.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!