Nyugalom/Szerencse/Lelki erő karkötő-kulcstartó BOX: Jáde+Kiwi Jáspis+Zöld Kvarcit Ásványokból.

5 990 Ft
db = -
 

Box tartalma: A képen látható karkötő és kulcstartó, illetve ajándék logós díszdoboz, az Ásványok gyógyhatásának leírásával.

Ásványok mérete: 10 mm.

Karkötő mérete: A termék alatti mérettáblázatból lehet kiválasztani a pontos, szinte már szoros csukló méretet.

Kulcstartó teljes hossza: 8 cm.

Gyógyhatások:

Jáde: Nyugalom köve! A tisztaság,nyugalom és a lelki béke bölcsességét jelképezi.Egyensúlyt teremt az aktivitás és a nyugalom között.Nyugtat és kiterjeszti az érzéseket.Jó a szívcsakrára,növeli és táplálja a szeretetet,védelmet nyújt,távol tartja az ártalmakat,az életünkbe vonzza a szerencsét.Stabilizálja az egyéniséget,létrehozza a test és az ész egységét.Feléleszti bennünk a rejtett tudást.

  Jáspis: Támogató kő.Türelmet és kitartást ad,belátóbbá és nyugodttá tesz a mindennapokban.Elősegíti az önbecsülést,kitartást és probléma megoldó képességet.Akaraterőt,bátorságot és dinamizmust kölcsönöz.Stresszes időkben támogat és nyugtat.Gondoskodik a védelemről,földeli az energiákat és a testet.Felszabadítja a méreganyagokat,gyógyítja az emésztést, a gyomrot, a vért és a májat.Bátorságot biztosít ahhoz,hogy szembenézzünk a félelmeinkkel.

Zöld Kvarcit: Tévesen, Kínai Amazonit néven  ismert. Gyógyítja és megnyitja a szív és a torokcsakrát. Utat enged a megérzéseknek és támogatja a szeretetteljes kommunikációz.Lazító és oldó hatást fejt ki,erős menstruációs görcsök esetén.Általános nyugtató hatása miatt jót tesz a túlfeszített idegekre.Lelkierőt és békét sugároz magából.Pozitív hatással van a torokra,pajzsmirigyre.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!