Bőség/Életerő/Öröm/Önbizalom karkötő-kulcstartó BOX:Citrin+Fazettált Arany Aura+Sárga Opál Ásványokból.

Bruttó ár: 7 990 Ft
db = -
 

Box tartalma: A képen látható karkötő és kulcstartó, illetve ajándék logós díszdoboz, az Ásványok gyógyhatásának leírásával.

Ásványok mérete: 8 mm.

Karkötő mérete: A termék alatti mérettáblázatból lehet kiválasztani a pontos, szinte már szoros csukló méretet.

Kulcstartó teljes hossza: 8 cm.

Gyógyhatások:

Citrin: Életerő köve!Rendkívül jótékony hatású kő mely hatékonyan tisztít és regenerál.A nap erejét hordozva életörömöt közvetít,vonzza számodra a gyarapodást és a sikert.Tisztítja a csakrákat,különösen a napfonatcsakrát. Növeli az önérzetet és az önbizalmat,hangsúlyozza az egyéniséget és fejleszti az eltökéltséget.Segíti a belső nyugalmat,fokozza az életörömöt.Hasznos azoknak az embereknek,akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.

Angyal Aura Kvarc: Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Sárga Opál: Gondolkodás átalakító kő. Segít átalakítani és feloldani régi berögzült gondolatainkat. Felszabadít, új lendületet, életerőt és életminőséget biztosít. Feltárja bennünk a blokkjainkat miértjét és lendületet ad ezeken túllépni. Segít a lelki és pszichikai növekedésben. Jobb hangulatot és kedvet kölcsönöz. Oldja a félelmeket és a bűntudatot. Erősíti az élni akarást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!