Öröm/Szeretet/Nyugalom/Bőség Citrin+Angyal Aura Kvarc+Rózsakvarc+Jáde Angyalos karkötő.

Bruttó ár: 5 900 Ft
db = -
 

A pontos,szinte már szoros csukló méretet a termék alatti mérettáblázatból kell kiválasztani.

Ásványok mérete: 8 mm

A karkötő: Dupla erős gumira fűzött.

A terméket ajándék logós dísztasakban az Ásványok gyógyhatásainak leírásával szállítjuk.

Gyógyhatások:

Citrin: Életerő köve!Rendkívül jótékony hatású kő mely hatékonyan tisztít és regenerál.A nap erejét hordozva életörömöt közvetít,vonzza számodra a gyarapodást és a sikert.Tisztítja a csakrákat,különösen a napfonatcsakrát. Növeli az önérzetet és az önbizalmat,hangsúlyozza az egyéniséget és fejleszti az eltökéltséget.Segíti a belső nyugalmat,fokozza az életörömöt.Hasznos azoknak az embereknek,akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.

Angyal Aura Kvarc: Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Jáde: Nyugalom köve! A tisztaság,nyugalom és a lelki béke bölcsességét jelképezi.Egyensúlyt teremt az aktivitás és a nyugalom között.Nyugtat és kiterjeszti az érzéseket.Jó a szívcsakrára,növeli és táplálja a szeretetet,védelmet nyújt,távol tartja az ártalmakat,az életünkbe vonzza a szerencsét.Stabilizálja az egyéniséget,létrehozza a test és az ész egységét.Feléleszti bennünk a rejtett tudást.

Rózsakvarc: Szeretet köve! Megszabadít minket a negatív érzelmi blokkoktól,és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek.Segít,hogy természetes módon kifejezzük az érzelmeinket.Fejleszti az empátiát,a segítőkészséget és a türelmet.Megláttatja veled az élet szépségét.Fizikailag erősíti a szívet és a keringési rendszert,kiegyensúlyozza a vérnyomást.Minden szinten megnyitja a szívet.A feltétlen szeretet és a béke köve.Kalcit: Önbizalom köve.Erőt és önbizalmat kölcsönöz.Erősíti az immunrendszert és a lelket egyaránt.Fokozza az életörömöt,növeli a biztonságérzetet és oldja a bennünk lévő ellenállást.A Kalcitnak a rendkívüli energiája ösztönzi az akaratot,támogatást és erőt biztosít.Rendkívül jól hat a bőrre,elősegíti a kalcium beépülését a csontokba.Támogatja a kreativitást a szexuális erőt és gyógyítja az epehólyagot.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!