Csoda-Hála Grabovoji számsoros karkötő;Angyal Aura Kvarc+Óceán Jáspis+Dentrites Opál Ásványokkal.

4 500 Ft
db = -
 

Az Ásványok mérete:8 mm.

A terméket a hozzá tartozó Grabovoji meditáció illetve az Ásványok gyógyhatásainak leírásaival szállítjuk.

, Ha úgy érzed, hogy az életedben van olyan terület amin a csoda segíthet csak és kész vagy érte hálát adni úgy mint ha már a Tiéd lenne, akkor ez a karkötő NEKED készült. 

A Grabovoji számsorok használata: • Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd ezüstfehér fényben világítani, és ezt a fényes számsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat. • Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe. A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe. • Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel. Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani. Naponta minimum egyszer, de óránként 3-5 percig még hatásosabb, de sürgős esetben negyedóránként is lehet!

Ásványok gyógyhatása:

Óceán jáspis: Az öröm köve! Magas rezgésű spirituális kő mely növeli a jókedvünket és fokozza bennünk az öröm érzését.Úgy működik, mint egy "újjászervező",reményt és bátorságot ad az élethez,és vágyat az újrakezdéshez.Ennek hatására a változásokra úgy tekintünk mint új lehetőség a boldogságra.Igen erősen gyógyítja az érzelmeket és védő hatással bír.Reménnyel és optimizmussal tölt el.Serkenti a szövetek és a nyirokrendszer tisztulását,ezenkívül méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatással is bír.Felgyorsítja a sejt és szövetregenerálódását szabályozza az anyagcserét.

Dentrites Opál (Merlinit): Csodák köve!Segít a csodákat behívni az életünkbe.Mágikus kő,amely őrzi a mágikusok tudásának lenyomatát.Kettős színeegyesíti a spirituális és földi rezgéseket. Használhatjuk előző életek gyógyítására,míg a mostban harmóniát teremt.Egyensúlyba hozza a női és a férfi energiákat,a tudatot és a tudatalattit.Varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe.Gondoskodik az igazi lelki vágyaink sikeres beteljesüléséről.Segít a negatív tapasztalatokat pozitív élményekké alakítani.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!