Szív gyógyító/Stabilitás/Védelem Kambaba Já+Hematit+Matt Ónix karkötő szett.

6 990 Ft
db = -
 

A karkötő szett minden egyes része Ásványból készült, így teljesen antiallergén, nem kopik. 

A szett 2 db különálló karkötőt tartalmaz, kedvezményes áron. 

▪️Ásványok mérete: 8 mm.

A pontos csukló méretet a termék alatti mérettáblázatból lehet kiválasztani. 

Kambaba Jáspis: Szív gyógyító kő.Pozitív rezgésével támogat, hogy az legyél aki igazán vagy. Türelmet és kitartást ad,belátóbbá és nyugodttá tesz. Akaraterőt,bátorságot és dinamizmust kölcsönöz.Stresszes időkben támogat és nyugtat.Gondoskodik a védelemről,földeli az energiákat és a testet.Felszabadítja a méreganyagokat,gyógyítja az emésztést, a gyomrot és a szívet .Bátorságot biztosít ahhoz,hogy szembenézzünk a félelmeinkkel.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

▪️Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősìti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!