Akciós termékek

Larvikit+Ónix+Lávakő+Hematit Értékrend/Öngyógyító/Erősítő/Védelmező Hematit Oroszlános shamballa nyaklánc

10 000 Ft
db
 

Ásványok mérete: 8 mm. 

Nyaklánc hossza:70 cm. 

Lógó hossza:3 cm. 

Nyaklánc Shamballa zsinórral van fűzve. 

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősìti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Larvikit: Értékrend köve! Átvilágítja az értékrendet,segítségével átláthatod a gondolataid és érzelmeid fontossági sorrendjét.Megnyugtat és rendszerez.Aktiválja az öngyógyító erőidet és gyógyító rezgése stabilizálja az aurát.Fejleszti az intuitív képességeket.Erőt és védelmet biztosít.Rendkívül jól salaktalanít,megnyugtatja az idegeket és csökkenti a vérnyomást.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!