Akciós termékek

Ónix+Tigrisszem+Hematit Önbizalom/Védelem/Stabilitás ékszer szett.

12 000 Ft
db
 

Ásványok méret: 8 mm.

 Nyaklánc teljes hossza:55 cm.

Nyaklánc kapcsának anyaga:Nemesacél.

Karkötő mérete:A pontos csukló méret a mérettáblázatból választható ki.

A Szettet Ajándék díszdobozzal szállítjuk ki.

Hematit: A vér köve! Azaz vörös vasérc.Magas vastartalma,és vérképző hatása van.Fokozza az akaraterőt,szívósságot és a kitartást.Védőhatása jelentős.Erős földelő hatással bír.Újrateremteni a test nyugalmát és harmóniáját .Növeli az önérzetet és az akaraterőt.Magabiztosságot ad.Hatékonyan kezeli a mértéktelenséget mint például az evés,dohányzás.Semlegesíti az önkorlátozást,gazdagítja az egyéniséget.Hosszú távú alkalmazása normalizálja a vérnyomást.

Ónix: Erősítő kő! Az ónix erős hatással van az agy tevékenységeire.Véd a fertőzésektől,erősíti az immunrendszerünket.Amellett,hogy erősíti az öntudatot,erősíti a felelősségérzetet is. Biztosítja,hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.A könnyebbségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi és általánosságban önuralmat biztosít.Mentálisan erősítő,amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat.Viseljük a bal karunkon.

Tigrisszem: Védelmező kő! Lelkiekben támogat,megerősít döntési képességünkben,tetterőt és bátorságot kölcsönöz.Megvéd a negatív energia ellen.Mérsékeli a depressziót,felderíti a hangulatot.Függőségeink esetén támogat és erőt ad,hogy tudjunk változni.Segít felvállalni önmagad és feloldani az önbizalommal kapcsolatos blokkokat.Összeköti a két agyféltekét ezáltal kiegyensúlyozza a női és férfi energiát a testben.

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!