Ásványok Gyógyhatásai

Achát: Aura tisztító kő.Kiegyensúlyozza a két agyféltekét és tisztítja az érzelmeket. Felerősíti a belső bölcsességünket és lecsendesíti az elmét.Gyógyít és biztonságérzetet teremt.Az elfogadást tanítja velünk minden szinten.Feloldja bennünk a szorongást és a stresszt ezáltal nyugodt és tiszta gondolatokkal ajándékoz meg minket.

Akvamarin: A torok és a szívcsakra köve! Oldja a kommunikációt megnehezítő blokkokat és fejleszti az önkifejezést.Növeli a pszichikus védelmet,békét hoz,bátorságot ad,enyhíti az érzelmi problémákat.Nyugtató hatása révén csökkenti a stresszt és lecsillapítja az elmét.A kapcsolatainkban segít felszínre hozni a régi eltemetett,megoldatlan érzéseinket,melyeket segít elfogadni és elengedni.Támogatja a tiszta szívből jövő kommunikációt.Hatással van az anyagcserére a gyomor és pajzsmirigy működésére.Enyhíti a lép és a máj problémáit.

Ametiszt: Tisztító és védelmező kő! Erős tisztító és gyógyító képességei vannak fokozza a spirituális tudatot.Működésbe hozza a megérzést,és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Àtalakítja a hozzánk beérkező negatív energiákat így tisztítja az aurát.Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének.Serkenti az anyagcserét és a hormonképződést.Elűzi a haragot,a dühöt, a félelmet és az aggódást.Régen amulettként hordták,úgy tartották róla,hogy megvéd a részegségtől.

Aventurin:A boldogulás köve!Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz,elűzi a mélyen ülő félelmet,merevséget és stabilizálja a lelket,pozitív életszemléletre ösztönöz.Megerősíti a vezetői képességeket és segíti a döntéshozatalt.Vigaszt nyújt,védi és gyógyítja a szívet,erősíti bennünk az empátiát.Megvédi az aurát a negatív támadásoktól,elnyeli az elektromágneses szmogot és véd a geopatikus stressztől.Csökkenti a dadogást,a súlyos idegi alapú betegségeket,s egyben segít megérteni mi húzódik meg a betegség mögött.

Amazonit: Gyógyítja és megnyitja a szív és a torokcsakrát. Utat enged a megérzéseknek és támogatja a szeretetteljes kommunikációz.Lazító és oldó hatást fejt ki,erős menstruációs görcsök esetén.Általános nyugtató hatása miatt jót tesz a túlfeszített idegekre.Lelkierőt és békét sugároz magából.Pozitív hatással van a torokra,pajzsmirigyre.

Angelit:A Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára is mert elmélyíti a ráhangolódást , erősíti a finom energiák érzékelését és az angyalokkal való kommunikációt.Belső békét és nyugalmat hoz.Erősíti a médiumi képességeket.A torokcsakrára ható kő,mely segít kifejeznünk békével és szeretettel az érzéseinket.Az Angelit teli van részvéttel ,szeretettel,kedvességgel,finomsággal és mély békével.Jó hatással van a torokra és a pajzsmirigyre.Végtelen nyugalommal és békével tölt el.

Apatit Felszabadult kommunikáció köve! A torokcsakra köve,így segíti az önkifejezést és az indulatok kezelését.Növeli az elszántságot,az őszinteséget és a belső erőt.Kitűnően hat a beszédproblémákra,az idegfeszültségre és az aggodalom megszüntetésére.Megszünteti a tartózkodást és az elhidegülést,önmagunkkal és másokkal szemben is.Állandó és egységes energia ellátást biztosít.Rendkívül jól hat,az új sejtek képződésére,a csontokra,az étvágyra és az anyagcserére.

Angyal Aura Kvarc:Kiváló minőségű Hegyikristály melybe különleges eljárással,különböző fémeket juttatnak(arany,platina,vas,titán) így érik el csillogó szivárvány színüket.Megtisztítja a testet,lelket,szellemet egyaránt.Ráhangol a magasabb rendű tudatra,segít elérni a mély meditatív állapotot.Javítja a hangulatunk,örömet,reményt és elfogadást kölcsönöz.Erősíti az aura védekező képességét,könnyedségre és finom lelki minőségre hangol,ezáltal gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket.

Bronzit:Belső erő köve.Nyugalommal áraszt el, csillapítja az indulatokat és a heves érzelmeket.Eloszlatja a bennünk lévő ítélkezést.Nagyon erős földelő és védelmező ásvány,átkok ellen is hatásos.Szembesít a félelmeinkkel és fájdalmainkkal,melyek az önmagunkban valócsalódásból adódnak,ezáltal a bennünk lévő önutálat és szeretetlenség átfordítja és feloldja.Belső békére ösztönöz,feltölti a szakrális csakrát,ezáltal a félelemből-boldogság, a fájdalomból-öröm válhat.Mindenféle fájdalmat csillapít,gyulladáscsökkentő hatása van és oldja a görcsöket.

  • A kategóriában nincsenek termékek, vagy a szűrési feltételeknek egyetlen termék sem felelt meg